Udtalelser fra tidligere deltagere (Testimonials)

Følgende udtalelser (testimonials) er afgivet af tidligere deltagere:Om på hvilken måde at workshoppen kan komme til at ændre dit daglige arbejde og dit levede liv:
"Helt klart. Men det kræver, at jeg selv tager det store, lange træk, når jeg kommer hjem igen. Jeg synes, at workshoppen kan være en øjenåbner, men det store arbejder ligger jo i arbejder forude. Jeg tror, at jeg har fået et mere ”let” syn på min fremtid, og jeg tror, at jeg har fået en mere realistisk tilgang til, hvordan jeg kan ændre mit liv."

- RuneOm på hvilken måde at workshoppen kan komme til at ændre dit daglige arbejde og dit levede liv:
"Har mediteret flere gange end jeg plejer, og det har allerede givet perspektiv på flere problemstillinger i mit liv, at tænke via kvadrantmodellen."

- IdaOm mit væsentligste udbytte af workshoppen:
"For mig var det en weekend i bekræftelsens tegn, bekræftelse i at jeg er på rette vej og kommet rigtig langt gennem de sidste år.
Jeg er ikke så meget i teoriens tegn efter weekenden, men har taget mange følelser og oplevelser af de forskellige kursusdeltagere med hjem, og tror at workshoppen har været en succes for mig, fordi vi var så relativt få deltagere, som på hver sin vis formåede at komme berigede hjem."

- BetinaOm forplejningen:
- "Forplejningen var rigtig fin. Dejlig og sund mad."
- "Forplejningen var helt i top! Lige min stil, og jeg spiste enormt meget i forhold til, hvad jeg ellers gør, men havde ganske rigtigt, ikke taget på ;)"
- "Super forplejning, langt over mine forventninger"
- "Dejlig, dejlig. Fedt, at der var et så stort fokus på, at maden også var vigtig. Jeg synes, at det var en dejlig forplejning hele vejen igennem, og jeg synes især godt om de stille tidspunkter omkring forplejningen."

- Ida, Betina, Marie og RuneOm at anbefale workshoppen til andre:
"Jeg vil anbefale den til interesserede som en mulighed for at integrere den viden man allerede besidder i en teori, et skelet der kan gøre det hele lidt mere overskueligt. Men også oplyse om at det ikke er noget man kommer ind i på en weekend.
Mindfull spisning har givet mange gode snakke med venner der ikke ellers er kendt med mindfullness."

- IdaOm mit væsentligste udbytte af workshoppen:
"Jeg er blevet meget opmærksom på, at jeg har et valg i forhold til, hvordan jeg vil leve mit liv. Jeg har fået øjnene op for, at jeg med relativt simple midler kan komme rigtig langt i forhold til at leve mit liv mere fuldt ud. Jeg har især taget skyggeprocessen til mig, og jeg bruger den allerede aktivt i min hverdag. Jeg var også ENORMT begejstret for 3-body Workout."

- RuneOm at anbefale workshoppen til andre:
"Hvis du søger et tidsrum til at stoppe op i dit liv og gerne vil reflektere over dit hverdagsliv og give dig selv mulighed for at træffe nogle gode valg for dig selv, så er denne workshop et godt udgangspunkt"

- MarieOm at anbefale workshoppen til andre:
"Jeg vil helt klart anbefale den. Jeg vil sige, at det er en mulighed for at få åbnet op for et spændende teoretisk verden samtidigt med at det kan give nogle rigtig gode konkrete hjælpemidler at arbejde med bagefter. Jeg vil endvidere understrege, at det er en fantastisk og blid og fortrolig ånd, det foregår i, og at jeg virkelig føler, at man kommer hele vejen rundt om sig selv."

- RuneOm på hvilken måde at workshoppen kan komme til at ændre dit daglige arbejde og dit levede liv:
"Ja, mine foreløbige konklusioner på mine refleksioner – ændrer på min selvopfattelse og gjort denne mere tydelig indenfor flere elementer. Dette understøtter for mig bevidste gode valg for mig selv i min dagligdag – både på arbejde og privat. "

- Marie