Om os

Ann Spoorendonk:
Ann
Jeg er født i 1976. Jeg bor i Horsens med min mand og vores to døtre. Jeg er uddannet ergoterapeut, ID Lifecoach og mindfulness meditation Instruktør. De sidste 14 år arbejdet inden for psykiatrien – og her har jeg erfaring med gruppe- og individuelle forløb med mindfulness, social færdighedstræning, coaching og kunst som udtryksform. Jeg er særligt optaget af, at hvert enkelt menneske er unikt og derfor behandles unikt.Jeg er også indehaver af virksomheden Mind & Me, som tilbyder coaching samt kurser og foredrag inden for mindfulness meditation.Jeg er som menneske sanselig og nærværende af natur. Det der sker mellem mennesker har min særlige interesse. Jeg lægger hjerte og sjæl i mit møde med andre mennesker, både privat og professionelt. Jeg møder verden med et åbent og bevidst sind – tager indtryk ind og giver udtryk.
Ole Vilstrup:

Ole Vilstrup
Ole Vilstrup
Jeg er fra 1960 og bor syd for Odder sammen med min kone i et lile landhus.
Jeg arbejder i øjeblikket som software arkitekt indenfor sundheds-it i Aarhus, men har også en fortid som uddannet gartner og underviser på Beder Gartnerskole. Flere oplevelser med stress har fået mig til at arbejde mere med at skabe balance i mit liv, og jeg har siden sidste længere sygemelding i 2005 arbejdet seriøst med mindfulness, bl.a. på meditationskursus med Peter Bastian. I 2012 supplerede jeg min uddannelsesrække med ID Academys 2-årige ID Lifecoachuddannelse.
Min tankegang er meget helhedsorienteret, så da jeg stiftede bekendtskab med Ken Wilber’s Integral Theory for nogle år siden, var det ligesom at komme hjem, og jeg har siden forsøgt at formidle den integrale tankegang for andre. Med den i baghovedet går jeg nu med langt større bevidsthed ind i min egen spiritualitet og eget følelsesliv og møder nu mine relationer med et væsentligt mere åbent sind.
Mette Højland:

mette_hoejland
Mette Højland

 

  • Højskolelærer
  • Lifecoach
  • Integral tænker
Jeg bor i Brenderup sammen med mand og børn.
Jeg arbejder som lærer og elevcoach på Nordfyns højskole. Højskolen har netop udgivet en meget lækker kogebog, og jeg vil stå for maden med udgangspunkt i denne, og vil også deltage i workshoppen og bidrage med min viden og erfaring ind i det holistiske integrale felt, jeg underviser på højskolen i nogle af de emner, som vi også arbejder med på workshoppen.